Biały rozwałkowany fondant Icing White Renshaw 450 g
Kod: R01877Opis szczegółowy produktu
Biały rozwałkowany fondant to wstępnie przygotowana masa, którą można umieścić bezpośrednio na torcie. Dzięki temu, że fondant jest rozwałkowany, bardzo łatwo się z nim pracuje i poradzi sobie z nim każdy domowy cukiernik. Fondant białego koloru jest idealny do tworzenia świątecznych lub weselnych tortów. Produkt nie zawiera glutenu.
Sposób użycia
Wyjmij fondant z opakowania i ostrożnie go rozwiń. Następnie przykryj ciasto warstwą fondantu, usuń nadmiar pozostałości i delikatnie wygładź nierówności na torcie. Możesz dalej dekorować tort według uznania.
Porady i wskazówki
- przed użyciem pozostaw fondant w temperaturze pokojowej
Średnie wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna | 1732 kJ |
Wartość energetyczna | 410 kcal |
Tłuszcze | 7,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g |
Węglowodany | 85,5 g |
- w tym cukry | 83,6 g |
Białko | 0,0 g |
Sól | 0,0 g |
Składniki
cukier, syrop glukozowy, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna roślinna, stabilizatory: karboksymetyloceluloza (E466), tragakant (E413), modyfikowana skrobia z tapioki, barwnik (E171), konserwanty: sorbinian potasu (E202), aromat naturalny.
Alergeny
Wyprodukowano w fabryce przetwarzającej orzechy.
Wielkość średnica 33 cm, grubość 3,5 mm
Przechowywać w temperaturze od 15 ° C do 20 ° C.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Kolorowe masy do pokrywania (fondant) |
---|---|
Kolor: | Biały |
Pieczenie: | Składniki |
Waga netto: | 450 g |
Waga z opakowaniem (brutto): | 450 g |
Expirácia: | 2 mesiace |
Pozycja została wyprzedana… |
Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.