ZAMÓWIENIA DO 12:00 DOSTARCZAMY NASTEPNEGO DNIA ROBOCZEGO.
Dotyczy jedynie dostawy kurierem! Informacje

Czerwony lukier plastyczny fondant Raspberry - o smaku malin 250 g

Kod: F20400
Brak oceny
Marka: Funcakes
15,90 zł
W magazynie (1 szt)
Możemy doręczyć do:
1.4.2024

Czerwony lukier plastyczny fondant Raspberry - o smaku malin 250 g

gluten-free-icon

 

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Czerwony lukier fondant o smaku malin dzięki swojej strukturze jest elastyczny, gładki, łatwy w użyciu i całkowicie utwardza ​​się po obróbce. Jest odpowiedni dla każdego początkującego i profesjonalnego cukiernika. Z fondantu możesz łatwo tworzyć różne kształty i dekoracje. Fondant ma wspaniały malinowy smak i nadaje się do powlekania świeżych, letnich, uroczystościowych albo urodzinowych tortów. Produkt nie zawiera glutenu.

Sposób wykonania

Do zwykłego okrągłego tortu o średnicy 25 cm użyjesz około 500 g fondantu. Aby poprawić elastyczność, zalecamy dodanie Tylo Powder i wody. Optymalna proporcja to jedna łyżeczka na 250 g fondantu. Przed nałożeniem zalecamy dobrze wymieszać i rozwałkować wałkiem na cienkiej warstwie np. cukru pudru.

Porady i wskazówki

  • przed użyciem pozostaw fondant w temperaturze pokojowej

Średnie wartości odżywcze w 100 g

Wartość energetyczna 1649 kJ
Wartość energetyczna 390 kcal
Tłuszcze 5,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,7 g
Węglowodany 85,5 g
- w tym cukry 84,6 g
Białko 0,0 g
Sól 0,1 g

 

Składniki

cukier (79%), syrop glukozowy, tłuszcz roślinny (olej palmowy), substancja utrzymująca wilgoć: E422, zagęszczacz: E415, E466, kwasek: E330, hibiskus, aromat naturalny, emulgator: E471, substancja konserwująca: E200, barwnik: E122, E129. E122, E129: mogą niekorzystnie wpływać na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Alergeny

Może zawierać śladowe ilości migdałów.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Kolorowe masy do pokrywania (fondant)
Pieczenie: Składniki
Smak (aromat): Malina
Waga netto: 250 g
Waga z opakowaniem (brutto): 250 g

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: