ZAMÓWIENIA DO 12:00 DOSTARCZAMY NASTEPNEGO DNIA ROBOCZEGO.
Dotyczy jedynie dostawy kurierem! Informacje

Różowy rozwałkowany fondant Sweet Pink (kolorowy fondant) 430 g

Kod: F20715
Brak oceny
Marka: Funcakes
40,20 zł –33 %
48974 ruzovy rozvalkany fondan sweet pink farebny fondan 430 g
40,20 zł –33 % 26,90 zł
Obecnie niedostępne
Pozycja została wyprzedana…

Różowy rozwałkowany fondant Sweet Pink (kolorowy fondant) 430 g

gluten-free-icon

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Różowy rozwałkowany fondant to wstępnie przygotowana masa, którą można umieścić bezpośrednio na torcie. Dzięki temu, że fondant jest rozwałkowany, bardzo łatwo się z nim pracuje i poradzi sobie z nim każdy domowy cukiernik. Fondant w kolorze różowym jest idealny do tworzenia dziewczęcych i damskich tortów. Produkt nie zawiera glutenu.

Sposób użycia

Wyjmij fondant z opakowania i ostrożnie go rozwiń. Następnie przykryj ciasto warstwą fondantu, usuń nadmiar pozostałości i delikatnie wygładź nierówności na torcie. Możesz dalej dekorować tort według uznania.

Porady i wskazówki

  • przed użyciem pozostaw fondant w temperaturze pokojowej

Średnie wartości odżywcze w 100 g

Wartość energetyczna  1679 kJ
Wartość energetyczna  402 kcal
Tłuszcze 5,3 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe  3,7 g
Węglowodany 88,0 g
- w tym cukry 85,7 g
Białka 0,0 g
Sól 0,0 g

 

Skład

cukier, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny (z ziaren palmowych, palma), substancja utrzymująca wilgoć: E422, E1103, substancje zagęszczające: E413, E415, emulgator: E471, aromat naturalny, barwnik: E124. E124 może niekorzystnie wpływać na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Alergeny

Może zawierać śladowe ilości migdałów. 

Rozmiar: średnica 36 cm, grubość 3 mm

Przechowuj w temperaturze 15°C do 20°C.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Kolorowe masy do pokrywania (fondant)
Kolor: Różowy
Pieczenie: Składniki
Smak (aromat): Waniliowy
Waga netto: 430 g
Waga z opakowaniem (brutto): 430 g
Pozycja została wyprzedana…

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: