ZAMÓWIENIA DO 12:00 DOSTARCZAMY NASTEPNEGO DNIA ROBOCZEGO.
Dotyczy jedynie dostawy kurierem! Informacje

Zestaw podstawowych kolorowych mas do powlekania i modelowania 500 g - pasta cukrowa

Kod: F20350
Brak oceny
Marka: Funcakes
38,34 zł –29 %
55254 sada zakladnych farebnych hmot na potahovanie a modelovanie 500 g cukrova pasta
38,34 zł –29 % 26,90 zł
Obecnie niedostępne
Pozycja została wyprzedana…

Zestaw podstawowych kolorowych mas do powlekania i modelowania 500 g - pasta cukrowa

stiahnuť (2)gluten-free-icon (1)kosher-round-grunge-black-stamp-vector-16249062

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Zestaw podstawowych kolorowych mas do powlekania i modelowania składający się z masy cukrowej w kolorze: czarnym, czerwonym, żółtym i niebieskim. Ich struktura sprawia, że idealnie sprawdzają się do powlekania tortów i ciast, ale także do modelowania różnych kształów i dekoracji, figurek, listków, płatków, kwiatków, a przy tym do ozdabiania cake pops, muffinek i cupcakesJest odpowiedni dla każdego początkującego i profesjonalnego cukiernika. Produkt nie zawiera glutenu, jest odpowiedni dla wegan i wegetarian. 

Sposób wykonania

Do zwykłego okrągłego tortu o średnicy 25 cm użyjesz około 500 g fondantu. Aby poprawić elastyczność, zalecamy dodanie Tylo Powder i wody. Optymalna proporcja to jedna łyżeczka na 250 g fondantu. Przed nałożeniem zalecamy dobrze wymieszać i rozwałkować wałkiem na cienkiej warstwie np. cukru pudru.

Rady i wskazówki

  • przed użyciem pozostaw fondant w temperaturze pokojowej


Objętość: 5 x 100 gram

Skład

cukier (79%), tłuszcz roślinny (palmowy), syrop glukozowy, woda, substancja utrzymująca wilgoć: E422, substancja zagęszczająca: E415, E466, substancja emulgująca: E471, substancja konserwująca: E200, substancja zagęszczająca: E330, aromat naturalny, barwnik: E102, E129, E133, E153, E172.


Alergeny

Alergeny (w tym możliwe zanieczyszczenie krzyżowe)

Parametry dodatkowe

Kategoria: Kolorowe masy do pokrywania (fondant)
Pieczenie: Składniki
Pozycja została wyprzedana…

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: