ZAMÓWIENIA DO 12:00 DOSTARCZAMY NASTEPNEGO DNIA ROBOCZEGO.
Dotyczy jedynie dostawy kurierem! Informacje

Profesjonalna angielska masa modelująca z masłem kakaowym Renshaw 2x500 g

Kod: R02640
Brak oceny
Marka: Renshaw
78,93 zł –31 %
48146 profesionalna anglicka modelovacia hmota s kakaovym maslom renshaw 2x500 g
78,93 zł –31 % 53,90 zł
Obecnie niedostępne
Pozycja została wyprzedana…

Profesjonalna angielska masa modelująca z masłem kakaowym Renshaw 2x500 g

stiahnuť

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Duże i praktyczne opakowanie profesjonalnej masy modelującej z masłem kakaowym Renshaw 2 x 500 g. Masa jest bardziej elastyczna niż klasyczne masy modelujące. Jest idealna do pracy z delikatnymi kształtami. Odznacza się miękką i gładką strukturą, plastycznością, wysoką elastycznością, a także łatwo się barwi. Produkt jest odpowiedni dla wegan i wegetarian.

Sposób przygotowania

Odkrój nożem potrzebną ilość i wyrabiaj do osiągnięcia elastyczności. Używaj razem ze skrobią ziemniaczaną albo cukrem pudrem. Pastę możesz łatwo zabarwić za pomocą żelowych past spożywczych albo past spożywczych w proszku.

Aby zapobiec wysychaniu pasty po użyciu, resztę zawiń w folię spożywczą. Sprzedajemy pastę w praktycznym zamykanym pojemniku.

Średnie wartości odżywcze w 100 g

Wartość energetyczna  1609 kJ
Wartość energetyczna  379 kcal
Tłuszcze 2,8 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe  1,7 g
Węglowodany 88,7 g
- w tym cukry 88,2 g
Białka 0,0 g
Sól 0,01 g

 

Skład

cukier, syrop glukozowy, woda, masło kakaowe, stabilizatory: tragakant (E413), ksantan (E415), CMC (E466), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol (E422), skrobia kukurydziana, substancja konserwująca: E202, olej rzepakowy, emulgator: E322 (lecytyna sojowa), aromat, przeciwutleniacz: ekstrakt naturalny E306

Alergeny

Wyprodukowano w zakładzie, który przetwarza orzechy.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Masy z masłem kakaowym
Pieczenie: Składniki
Waga netto: 1000 g
Waga z opakowaniem (brutto): 1000 g
Expirácia: 3-6 mesiacov
Pozycja została wyprzedana…

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Nie wypełniaj tego pola: